Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.09.2010 13:08 - Секс с 18 годишна и по малко ...
Автор: georgimarinov Категория: Бизнес   
Прочетен: 4060 Коментари: 4 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Отдавна не се бях занимавал с подобно преживяване но, родната млада смяна се проявява все по агресивно на секс сцената. Ако сте забелязали, вече в пресата не се дискутира за търговия с жива плът, защо ли? Ако някой си мисли че с тоя бизнес е преключено веднъж за винаги е изпаднал в дълбоко самозаблуждение!

 Темата е много актуална и сигурно ще има много мнения, но в този случай ще ви разочаровам, защото идеята е да направя социологическо проучване, кои блогове и защо се четът най-много. Според мен превличат преди всичко заглавията със сексуален намек, продиктувания интерес идва от нездравия ни навик да се задоволяваме с елементарната пошлост, а оставяме на страна особено важни за ежедневието ни събития, споделени от препатили. За това и власта е спокойна за съществованието си - безхаберието в което живеем работи в тяхна полза, всеки си мисли че "мечката няма да влезе и в неговия двор" ,а когато това се случи се чуди защо никои не му обръща внимание. Сигурен съм че постинга ще натрупа голям брой читатели заради заглавието и ще бъде без коментар защото никой няма да стигне до края на написаното (или почти никой) но ще видим, може да бъда и изненадан. С поздрав към прочелите до края


Тагове:   малко,


Гласувай:
5



1. анонимен - .......
16.09.2010 13:41
Като гледам, никой не коментира Вашия блог. Явно темите Ви не предизвикват желание за дискусия.
Аз лично не можах да открия нищо друго в този пост, освен Вашето мнение по доста мъгляв въпрос.
Пише се "прИключено", "властТа", "съществУванието"... а граматиката и пунктуацията са като на чужденец, изучавал дълги години нашия език. Пожелавам Ви успех занапред - дано повече хора се замислят над проблемите, които Ви вълнуват.
цитирай
2. apostapostoloff - Харесаш ли момата...
16.09.2010 16:53
Харесаш ли момата.
запретни и полата!

Ръгай чушки в боба и не се мотай!
цитирай
3. krankar - споделям написаното...
18.09.2010 17:48
споделям написаното...за съжаление до голяма степен пошлостта присъства на много места, като начин за привличане на вниманието......Интересен начин да се установи кои постинги привличат най-много вниманието, май сте прав за заглавията със сексуален намек....поздравления за постинга.
цитирай
4. velichka84 - много интересно
22.09.2010 17:36
чрез заглавието си сякаш приравнявате значението на сексуалния акт с момичета по-големи и по-малки от 18 години, а това практически са две различни категории. В съвременната култура и законодателство е залегнал принципът,че лицата под 18 години са малолетни, не могат да подписват договори, не са отговорни за деянията си на 100%, смятат се за недостатачно зрели да взимат решения и да отговарят за действията си. Затова и законът защитава тези лица. Това се отнася и за момичетата под 18 години, така че не е все едно.

Колкото до платената любов, моето мнение е,че тя трябва да бъде легализирана, както е в Германия и Австрия например, където жените имат социални и здравни осигоровки, работят за себе си, а не се отчитат пред сводници. В България с криминализирането на проституцията се постига обратния ефект. Никъде другаде в ЕС няма повече жертви на принудителната проституция. Тези жени не могат да се оплачат никъде, защото сами по себе си като проститутки са престъпнички. Дори и да не са принудени, жените са в нелегалност, не се осигуряват и не подлежат на медицински контрол, което си е чиста проба руска рулетка за бъдещето.
Проституция винаги е имало и ще има. Въпросът е дали нашето общество е дорасло да се отнесе зряло с нея и да я постави под контрол, легализирайки я. С фалшив морал не решаваме проблема, а си затваряме очите пред трагедията на стотиците жертви на бялото робство.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: georgimarinov
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1217733
Постинги: 505
Коментари: 859
Гласове: 845
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол