Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.10.2010 12:05 - Интервю с апартаментите на Цветан Цветанов
Автор: georgimarinov Категория: Бизнес   
Прочетен: 1125 Коментари: 1 Гласове:
4



  image

Срещата с апартаментите на вътрешния министър Цветан Цветанов е нелека задача, поради факта, че те, така да се каже... са разпръснати из цяла София.

Специално за този ивент (да, ивент!) изискахме допълнителна репортерска помощ под формата на група Д2, с обещание за предоставяне на бус за турнета и слава.Естествено, излишно е да се споменава, че след събирането на достатъчно материал, не видяха ни едното, ни другото...Интервютата се проведоха с директна видео-връзка през сателит, който е извън София, извън България и извън Земята, поради което кварталите Овча купел (без циганските блокове), Илинден, Възкресение и Билбао останаха без ток и топла вода, за което обаче се разбрахме да не поемаме отговорност, а гузно да си мълчим. Интервюто започва с веселия и жизнерадостен тон, присъщ на репортерите на НеНовините.

Цони от НеНовините:

- Здравейте, апартаменти! Наширочко си живеем май?

Апартаментите (в хор):

- Не е верно, има-нема 100-120 квадрата сме средно, т"ва да не е много, ти да видиш митничарите покрай Ивайловград к"ви палати са построили, 2 декара му е само механата. Ама Цеци ще ги излови тях и ще видят тогава. Много като тех вече плакаха...

Цони:

- Проверката на НАП показа, че за момента сте шест на брой. Сигурни ли сте, че няма други ваши събратя, маскирани като обработваема земя 3-та категория в Симитли или като баничарка, с ползван данъчен кредит?

 

Апартаментите (един през друг):

- Не бе, бате, само ние сме си, от Акт 14 са ни отгледали, като собствени дечица. То да не ти е бащиния тука, двама-трима души, особено като са семейство, на повече от 6 места могат ли да живеят? А на по-малко? Да не би да е лесно? Другите хора и те имат, ма никой не ги пита откъде са им?

Цони:

- Кои други хора имате предвид? Със средна декларирана месечна заплата от 550 лв. нето в София + още толкова нерегламентиран приход от дребни далаверки или пари получени на ръка, максималната постижима инвестиция за повечето българи е хладилник "Индезит", на разсрочено плащане за 3 години и евентуално отварачка за консерви?

Апартаментите:

- Еми, сега, имена няма да споменаваме, ама имаше там едни Ковачки, Божков, Ники Чесната, Марина Диневи, Петела от БНТ - тех некой търсил ли им е отчет? Ще ти кажем - не е! Щото и да им търси - тъмна Индия. Само ние сме купени и прехвърлени честно - с банкови кредитчета, с нулеви ставки. Както правят средностатистическите българи. Нали тях визираше...

Цони:

- Добре, имам една проста математическа задача за вас. Ако за 10 години вашият собственик си е изкарал общо 500 хиляди лева, колко прави Яне Янев на час, като солташак на Алексей Петров?

Апартаментите:

- Значи, при нас вече стана ясно, всичко е прозрачно. Яне Янев е от село, до 12-годишен се е хранил с грудки, поради което и до ден-днешен има бенка до носа и говори като пълен ретард. За нас този човек е на хапчета или поне диша лепило. Неофициално.

 

Цони:

- Имам и един последен въпрос, тъй като забелязвам, че интервюто се отклонява в приятно неадекватна посока - ще стане ли г-н Цветанов президент или не?

Апартаментите (прегракнало и възбудено):

- Значи, вие, гадни журналистчета, така и не разбрахте, че Цецко президент не иска да става на всяка цена. Той е свикнал да си има шефове и да изпълнява заповеди. Знаете за кого говорим. Ако Той разреши, ако не се засяга рейтинга Му, ако не го мързи и ако Му върви ритането - тогава Цецко може да се пречупи и да се съгласи. Инак не. И да не сме чули нещо за избори - т"ва да не ви е демокрация тука... аама де.

 

 

 




Тагове:   интервю,


Гласувай:
4



1. boristodorov56 - Де, де!
28.10.2010 12:22
Пък после, що ви арестували.
Някои направо са си за затвора.
Стига с тези апартаменти, човека е оценен за 20 милиона,
знаете ли колко апартамента са това?
Всичките ще ги платим, бъдете рахат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: georgimarinov
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1217498
Постинги: 505
Коментари: 859
Гласове: 845
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол