Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.07.2011 10:39 - Защо трябва да мразим РУСИЯ!
Автор: georgimarinov Категория: Лични дневници   
Прочетен: 5391 Коментари: 8 Гласове:
5



 И как няма да не го мразиш тоя мужик - вземал че се взел на сериозно и решил да прави война срещу султана, да освобождава раята от Турско ПРИСЪСТВИЕ!

  И не зачита въобще великите сили – Англия, Германия и компания.

  Дето това , ами и подкокоросал – Румънци, Финландци, Сърби, че и „недоволни” поданици султанови - на война, бунт и неподчинение.

   И за какво – Българите, искали  някаква си независимост ( дето се полага само на Хамериканците) че и сами да си определят съдбините - (луди хора) за какви се имат.

   Е в резултат на обмен на „идеи” между хора султанови хора и раята, султановите хора взели, че разделили главите от телата на няколко десетки хиляди опоненти и какво - при спор, понякога и така се получава! – това е Хамериканската представа за уреждане на спорове. Те така се разбраха и с кореното население на Северна Америка, е , там бяха няколко милиона, ама кой е толкова грамотен, че да ги брои.  А тез славянчета тръгнали да плачат за 200 -300 000 убити и изнасилени, я ако бяха те …. .

   Глупаците (Българи), само 135 години по-късно, ще да разберат окончателно, че нямат акъл и село да управляват, а взели че и държава имат(както е тръгнало, не за дълго)!

  И пак пустата и Русия, ама вече като РСФР – Руска Съветска Федеративна Република, нещо като САЩ – Съединени Американски Щати, ама на славянски, взеха че пак се опълчиха на Оста смачкала цяла Европа – Рим - Берлин и Токио (това не е тема за КРЕТЕНИ). И пак тоя мужик, взе че смачка сметките, направени  без кръчмаря, на Арийския малоумник.

  И какво стана - Руския мужик, обяви война на България, но не произведе и един изстрел (освен когато екзекутираше свои ) на територията на страната – Булгаристан, както още я наричат Евро-атлантическите ни партньори.

  Е да,ама Хамериканците разрушиха половин София съвсем по приятелски.

  Е да, ама ние  направихме  паметник на унищожените Хамерикански гадове - пилоти, избили невинни граждани на столицата ни! Това според самите Хамериканци - да направиш паметник на джелатина си, е остра форма на дебилизъм. Да ама трябва да съборим паметника на Съветската армия – отървала ни от фашизма, защото е чужда армия, ама ша оставим на Хамериканската армия – тя си е направо наша армия.

   Е да ама - Англия  е цяла, Чърчил – не отрезнява, да ама Руския мужик, сигурно би трябвало да е по-пиян! Започваме, да го мразим – заповед Хамерикано-Инглиш!

   Ще ги мразим! Така им се пада, ще ми се правят на победители! – закудкудяка всички, що има мозък на щраус – глава в пясъка, задник на показ.

   Е, в продължение на почти 43 години помагахме на запада, без да го осъзнаваме -произвеждахме продукция, която им продавахме на безценица – с цел да съсипем икономиката им.

  Да ама те лапаха, печелиха и най важното, научиха се как могат да държат хората си в подчинение.   Направиха и елементарното – ако искаш да купиш наша стока, ще го правиш в (Хамериканска) валута, не знаеха какъв си го начукват, е вече го усещат – много дебел - Китайски.

  Върнаха се на древни, доказали правотата си истини – хляб и зрелища.

  Започнаха да плащат заплати непосилни за икономиката им, като поощряваха взимането на кредити. Мислеха си че, задлъжнялоста на кредитополучателите, ако не могат да си погасят задължението, ще влезе в активите на заемодателя, да, ама хич не стана така! Не можеш да ядеш земя и сгради, а се оказа че и няма кой да ги купи. И хоп – всемирна криза!

   За да си прибереш парите от дадения заем, трябва да продадеш заложеното имущество, да ама кой и с какво ще го купи. Ако нямаш пари – вече не си банка - това го научиха по трудния начин - кризата от 2008 година и ако някой си мисли че тя е отминала – това е най-големият наивник.   

   Как да не ги мразиш братушките, вместо да направят рублата международна валута, взеха че се вързаха на принципа – ти ми даваш домати, аз ти давам суровини.  

  Не стига това, ами взеха да захранват и Европата с газ и горива, че и имат нахалството да искат , да им плащат по международно утвърдени цени.

 Хамериканците, викат на ушенце на Европейците:

„- Немой да са давате, сега ша ви направим тръбичка Южно поточе, хем по-дълга, хем по-скъпа, хем съвсем ненадеждна -   и вие трябва да опитате арабски рязан ..й, на нас много ни хареса, за това вече не сме педали, а гейове (щастливци),  въпроса е да прицакаме мужика. Пък че ша ви замръзнат задниците през зимата, хич да не ви пука, че те са си ваши и за тях ли да мислим?”

   Ах, как да не ги мразиш Руснаците - че заради тях сме се усмърдели на Хамерикански,  Инглиш и Европейски задници, кого другиго да обвиним за откровено обхваналата ни мизерия.

Ние вече сме в положение нагъзено – не можем да си позволим да сме извън обществото гейско- Хамерикано - Европейско, все пак вече е 2011 година.

  Че някой тъп Хамерикански педал ни накара да  затворим кранчето на „Нефтохим” с горивата идващи от Русия, за да прокараме една тръба, която ще ни зароби до гроб.

 Да отровим земите си в търсене на шистов газ, който я го има, я го няма, но Хамерикански чекиджия ще дълбае и унищожи природата и водите ни.

  Те за това трябва да ги мразим братушките! Че ни позволяват да се слагаме на душманите ни!

Защо бе братя наши и от какво се страхувате да застанете твърдо, да защитите справедливата ни кауза. Не виждате ли, че тези мутри западни съсипват идеалите човешки. Докато не  престанете да мислят само за това, какво ще кажат (пишат) за вас продажните западни малоумници, победа на идеите няма да има.
   Да знаете, човечеството разчита на вас, това че изродите надигат вой, е знак за правотата ви!

 





Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. total - :)
31.07.2011 11:01
хубаво котенце,твое ли е?а по темата- безсмислено е да се живее с омраза,тя нищо няма да промени...станалото, станало...връщане назад няма,само напред в калта:D
цитирай
2. анонимен - За нов мироглед и нови приоритети ...
31.07.2011 17:00
За нов мироглед и нови приоритети


Русофилството в блога е непоносимо. Има хора, които изобщо не разбират новите реалности. Руснаците са изпятя песен. Каквото било, било! "Вечни приятели няма, има вечни интереси", е казал Чърчил. Трябва всичко руско да се разруши и затрие. Никакви паметници, никакво учене на руски език. Децата трябва да знаят, че всички руснаци са зверове. Ядат деца и жените им са общи. Всички са неграмотни и алкохолици. Живеят в землянки и само мислят кого да нападнат и заробят.
Виж новите ни приятели от Америка са друго нещо. Имат хилядолетна история и винаги са били пример за справедливост и толерантност. Никога не са имали робство като руснаците и не са извършили геноцид над 40 милиона индианци, за да им вземат земята. Дори и да са убили някой индианец, това вероятно е работа на някой руснак-емигрант. Никога не са започвали война срещу други народи. Е случвало се е 30-40 пъти, но то винаги е било за доброто на народите, а не да им заграбват богатствата. И атомни бомби никога не са употребявали, защото са хуманисти. Хвърлили са ги над морето, за да сплашат японците, но за беда вятъра бил много силен и ги отвял над градовете. Те и сега са така. Направиха дълг от 15 трилиона долара само и само да пазят мира. Но глупаците не ги разбират. Сега са ни най-близките приятели и само да пръднат, ние се насираме от солидарност. Да са ни живи и здрави!

Тук по-долу съм показал, какви стихотворения вече трябва да бъдат премахнати от учебните програми, защото не са актуални и влияят лошо в изграждането на новия демократичен мироглед на подрастващите.

http://kushel.blog.bg/drugi/2011/05/17/novi-vremena-novi-priiateli.749028


цитирай
3. georgimarinov - хубаво котенце, твое ли е?а по те...
31.07.2011 20:00
total написа:
хубаво котенце,твое ли е?а по темата- безсмислено е да се живее с омраза,тя нищо няма да промени...станалото, станало...връщане назад няма,само напред в калта:D


Това е едно от хубавите неща с които ме дари живота. За жалост почина точно преди една година, след като седемнадесет години бе плътно до мен - в България и чужбина. Иначе е напълно вярно че, омразата не е довела никого до добър край, но ми писна да ме съветват кого да обичам и мразя!
цитирай
4. georgimarinov - kushel
31.07.2011 20:16
В случая даже не става въпрос за фобии или филии (хляб), ти си еродирана личност и отлично си разбрал " о що иде реч". Просто не трябва да се позволява на хора, за които има един много хубав руски израз - " без пять минут, дебила" в превод - не му стигат пет минути за да е завършен дебил. Хора които сигурно и не знаят къде се намира Русия на картата, но говорят и пишат откровени простотии, но АВТОРИТЕТНО. Те с клакьорите на малоумника Иван Костов, заради когото България загуби Руските пазари, а от там и милиарди долари.
цитирай
5. анонимен - Както се казва, имаш известни неточности, но съществени
04.08.2011 11:16
Всъщност статията за монополите е интересна и я прочетох с интерес. Но тази.. не. Повече пропаганда от колкото факти. Рускиете пазари се затвориха при Луканов, когато Русия сложи бариерни мита пред вносните стоки и позволи внос само на смесени дружества. Разрови се в нета и провери, кой, кога и на кого хариза търговските марик на българските цигари и къде се произвеждат сега Стюардеса и Родопи. Бих ти препоръчл да се поровиш в дневниците на руските офицери /има ги в нета и литературата/ от двете руски инвазии тук. похода на Дибич и освободителната война.В руските сайтове има инфо, колкото щеш.
Над 1000 пъти съм казвал, че който вярва на Кушел ще загуби много пари на басове. "Вечни приятели няма, има вечни интереси", е казал Чърчил." - Изречението съвсем точно е: "Англия няма вечни приятели и вечни врагове, а само вечни интереси." - Хенри Палмерстон, по време на Кримската война.
цитирай
6. georgimarinov - katana, Тука въобще и дума не може да ...
04.08.2011 15:56
katana, Тука въобще и дума не може да става за слушане на когото и да било, имам самочувствието на човек който мисли самостоятелно! Е за това скъпо удоволствие съм си плащал и плащам - това си е мой проблем. За Чърчил и англичаните всичко е ясно, пак тяхна е мисълта " И най-умния си е малко прост". По отношение на харизването сме Олимпийски и световни шампиони - летища, химически заводи, златни залежи и какво ли не, та за някакви марки цигари ли ще спорим, още повече че света масово забранява тютюнопушенето.
Русия сигурно е сложила бариери, такива слагат всички държави които искат да развият собствената си икономика и я запазят от дъмпинг, още повече че на Руския пазар се изсипаха стоките на цял свят - но ти явно никога не си бил в тези ширини и не знаеш за какво става въпрос. Най-интересното е че нашите сегашни съюзници първи се постараха да ни изритат от там.
В случая писах името на Иван Костов защото този малоумник отказа златни предложения на Ю. Лужков. Сега цялата хранително вкусова и текстилна промишленост щяха да работят за няколко квартала на Москва и в държавата щеше да влиза валута за милиарди. Не бих се учудил ако Костов е играл за някоя "приятелска" дестинация. Е за това ставаше въпрос - за интересите ни не за "приятелите ни"!
цитирай
7. анонимен - Моя опит не може да се мери с твоя.
04.08.2011 17:05
С изключение на това, че съм търгувал с Русия, може би и това, че познавах конюктурата на руския пазар. Както и правилата на играта. Търговията с Русия никога не е преставала, само където е канализирана през определени кръгове. Въпросния Лужков и на нас предлагаше.... да изнесем производство на кари в Москва, да обучим техни хора, но..... заедно с техническата и технологическата документация. Но отказаха да закупят лицензни права. Дълго е, не ми се спори. Бил съм в тази каша и ги знам нещата от вътре. Щом искаш, мрази Костов. Не ми пречиш. И аз го ненавиждам. От 1997 г играе с червените. Но с бизнеса и русофилията бъди внимателен. Не кушляствай. Всъщност, кушляствай си. И с това не ми пречиш. Фактологията е съвсем, съвсем друга.
цитирай
8. georgimarinov - katana, от това което си написал ...
04.08.2011 20:39
katana, от това което си написал оставам с впечатлението че би трябвало да се познаваме, поне визуално. От края на 1987 до средата на 2001 година бях смея да твърдя в средните нива на бизнесотношенията България - СССР - Русия. По отношение на Балкан кар, нещата въобще не стояха така, както някой ти ги е казал. Това бе съвместен бизнес заради двигателите Перкинс - но аз няма да те уча, порови се в нета и други документи (явно четеш и на Руски), може и да стигнеш до истината. Успех!
цитирай
9. анонимен - Стилна система н&
17.02.2012 00:44
System X- Registar &#174;- &#1043;&#1083;&#1086;&#1073;&#1072;&#1083;&#1085;&#1080;&#1103; &#1093;&#1091;&#1084;&#1072;&#1085;&#1080;&#1090;&#1072;&#1088;&#1077;&#1085; &#1087;&#1088;&#1086;&#1077;&#1082;&#1090; , &#1089;&#1098;&#1090;&#1088;&#1091;&#1076;&#1085;&#1080;&#1095;&#1077;&#1089;&#1090;&#1074;&#1086; &#1085;&#1072; &#1083;&#1077;&#1082;&#1072;&#1088;&#1080; &#1080; &#1089;&#1087;&#1077;&#1094;&#1080;&#1072;&#1083;&#1080;&#1089;&#1090;&#1080; &#1074; &#1086;&#1073;&#1083;&#1072;&#1089;&#1090;&#1090;&#1072; &#1085;&#1072; &#1048;&#1058; . &#1062;&#1077;&#1083;&#1090;&#1072; &#1085;&#1072; &#1087;&#1088;&#1086;&#1077;&#1082;&#1090;&#1072; - &#1087;&#1088;&#1077;&#1074;&#1077;&#1085;&#1094;&#1080;&#1103; &#1085;&#1072; &#1073;&#1086;&#1083;&#1077;&#1089;&#1090;&#1080;&#1090;&#1077;, &#1087;&#1088;&#1077;&#1076;&#1072;&#1074;&#1072;&#1085;&#1080; &#1087;&#1086; &#1087;&#1086;&#1083;&#1086;&#1074; &#1087;&#1098;&#1090; . <a href=http://x-registar.ru>симптомы гонорея</a>
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: georgimarinov
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1218822
Постинги: 505
Коментари: 859
Гласове: 845
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол