Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.11.2013 17:57 - И какво стана с ИЗБОРИ ВЕДНАГА??? Бойко Борисов: Следващата година през септември никой няма да иска да управлява България ???
Автор: georgimarinov Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1734 Коментари: 1 Гласове:
-1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Бойко Борисов: Тази власт ще падне, но никой няма да я поиска... image

Следващата година през септември никой няма да иска да управлява България след всичко това, което се случва сега при управлението на Орешарски, БСП, ДПС и „Атака". Това заяви председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов на среща с над 250 членове на ГЕРБ от структурите на Велико Търново на семинар в Стара Загора.

 

Според Борисов, днешните управляващи вече са изхарчили всички пари за следващата година, които очакват като приходи. „Спирането на пенсионната реформа до 2015 година е голямо безумие. Няма експерт, който въпреки изрична препоръка на Брюксел и при застаряване на населението и нарастване на безработицата да замрази пенсионната реформа. Това е див популизъм. В подобни действия няма никаква експертност и Орешарски повече не може да се нарича експерт" - коментира Борисов, цитиран от Фокус.

 

„Ако са верни всички социологически проучвания, които излизат, БСП още утре сутрин ще искат да направят избори. Но понеже ги е страх и виждат всеки ден, че хората не ги искат, не искат избори" - каза Борисов и допълни: „Нашата социология са хората, с които се срещаме, и навсякъде влизаме от централните входове, а не като тях - през задните".

Председателят на ПП ГЕРБ подчерта, че със спирането на тунела под Шипка и Северната тангента в София остават без работа над 4000 - 5000 висококвалифицирани и високоплатени работници. „Вместо с тези пари да продължат проектите, те ги взимат и ще дадат на хората по 150 лева помощи, но с тях няма да помогнат нито на икономиката, нито на фирмите, нито на хората. И така вкарват държавата в един порочен кръг. Държавата тръгва надолу и няма откъде да дойдат 250 000 работни места, които обещаваха по изборите", каза Борисов.

 

„Шест месеца минаха вече и понеже говориха, че ние искаме да сме на власт, за да си замитаме следите, още не могат да ми заметат Околовръстното, „Тракия", „Струма", Белокопитово, Дунав мост. За Дунав мост им оставихме само да го асфалтират и боядисат, но явно са крали и от асфалта и сега вече се появиха дупки. Когато ние се върнем на власт, ще го преасфалтираме", каза Борисов. „Управляващите се заминават с „Авиоотряд 28", а с него съм правил десетки проверки и инспекции на обектите и с мен е летял еврокомисар, видял е 4 - 5 обекта за един ден. И накрая, когато давах фактурите, от Европейската комисия ни плащаха обектите, а на тях им бяха спрели всички еврофондове", каза Борисов.

 

Студентската окупация е протест, който засрамва голяма част и от интелигенцията, и от партиите - каза Борисов и допълни: „Когато в Турция протестираха студентите, научи целият свят. И днес студентската окупация в България е водеща новина в европейските и световните медии. И тези, които маскарят студентите, са безсрамници. Искат да омаловажат енергията на младите хора, защото са много силни в конспирациите и днес правят същите конспирации, които ни приписваха на нас".

 

Борисов призова - всички партии да наблюдават внимателно - какво ще се случи със студентите - окупатори, за да не бъдат подложени с изпити и оценки на същата репресия, на която са подлагани днес членове на ГЕРБ.

 

„Това управление ще падне от власт, но щетите вече са необратими" - каза Борисов. „Цялата държава е в безброй метастази и очевидно са нужни ампутации. Например - БЕХ е взел над един милиард заем, който всички ние ще трябва да връщаме. Тези хора стояха вече много време, вследствие на което различни системи в държавата се превърнаха в тенджери под налягане, които започнаха да гърмят една след друга - лекари, животновъди, надзиратели. И когато свършат парите, остава единствено да вдигнат данъците на хората", предположи Борисов.



Гласувай:
2



1. apostapostoloff - За всичко е виновен
11.11.2013 18:08
Асен Генов!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: georgimarinov
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1218437
Постинги: 505
Коментари: 859
Гласове: 845
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол