Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.11.2013 20:31 - Цветелино, Цветелинке и ти ли опря до мустакатия ма ... честна душо???
Автор: georgimarinov Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1393 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Ирония към Бориславова заля Фейсбук

 

image Снимка: bolgari.net

Вълна от насмешливи коментари се надигна във Фейсбук след участие на Цветелина Бориславова във “Всяка неделя”, което очевидно целеше излъскване на имиджа на банкерката.

Ето първите, които реагираха в публичните си профили във Фейсбук:

Политологът д-р Иво Инджов: “Цветелина Бориславова пред Кеворкян: цялата в бяло! Бойко го няма в студиото, но и той е целият е в бяло. “Всяка неделя пере най-добре”, казва Иван Бакалов и е прав.”

Иван Бакалов, жуналист и издател на e-vestnik: ”Цветелина Бориславова повтори пред Кеворкян, че била в светлата част на прехода. И докато говори, още се вижда под дясното й око белегът от взрива на джипа й през 1998 г. Да припомням тук, че е била съдружник с Пашата в онази фирма, която уличиха в нелегално производство на цигари, да припомням за операцията с компенсаторките и т. н., няма смисъл. Разделила се била с Бойко преди да стане премиер. Ама ходеше по предизборни събрания на ГЕРБ, куклата, и цъфна на пресконференцията в НДК щастлива като премиерша. Ама няма кой да я попита. Процедурата по изпиране на образа й е ще постигне частичен успех. “Всяка неделя” пере най-добре. И тази кукла е член на Трилатералната комисия, заедно с президента Петър Стоянов.

Журналистката Веселина Томова излива възмущението си в главни букви: „АНГЕЛЪТ НЕБЕСЕН” БОРИСЛАВОВА: НЕ СЪМ ОЧАКВАЛА, ЧЕ ЗА ТАКЪВ НОРМАЛЕН БИЗНЕСМЕН КАТО МЕН ЩЕ ПРАВЯТ ДАНЪЧНА ПРОВЕРКА ЗА ДЕСЕТ ГОДИНИ НАЗАД!”

Журналистката от Медиапул Полина Паунова: “Ох, Цветелина Бориславова се нагледала на злоупотреба с връзки с хора във властта. Затова и занемарила бизнеса си, жертвала го, видиш ли, заради премиерстването на своя бивш партньор Бойко Борисов. Искам да се прострелям моментално.”

Карикатуристът Христо Комарницки не споменава Биориславова, но не оставя никакво съмнение, чие мръсно пране има предвид с духовития си коментар: “Агент Димитър изпира най-добре! Леля Мария ряпа да яде.”





Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: georgimarinov
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1218488
Постинги: 505
Коментари: 859
Гласове: 845
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол