Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.11.2013 11:34 - Или мълчиш или "летиш"! Познай коя партия е това?
Автор: georgimarinov Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1896 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Скандални разкрития за пловдивския градоначалник направи в ефира на ТВ7 доскорошната му подчинена и бивш кмет на район Западен Десислава Желязкова. Тя определи като “едноличен режим” начина, по който Иван Тотев управлява града и партийната структура на . Според нея той е превърнал партията в семейна фирма, а администрацията – в търговско дружество, работещо в полза на тесен кръг хора. Сред тях е Радослава Ташкова, която е едновременно административен секретар, счетоводител, зам.-председател на Пловдивския общински съвет и председател на групата съветници от . Нейният мъж вече е депутат, уредена е и сестра й като шеф на отдел „Образование” в р. Тракия, а майка й работи на три места, включително на летище Пловдив без нужната диплома и квалификация. Друг подобен случай е Антоний Йорданов – също депутат, жена му е общински съветник, а дъщеря му участва в няколко дружества с предмет на дейност ВЕИ и дърводобив. Към тесния кръг на филибелийските „Котараци” Желязкова прибави още двама депутати с петна в CV-ата – Стефан Дедев и Менда Стоянова. Първият лъсна с каналджийски истории от хасковския си период на ченге, а госпожата е известна с ДДС измами от недалечното минало като шеф на НАП-Пловдив. От тогава датира и близкото й приятелство с майката на кмета – Роза Тотева. Менда е много добре поставена пред висшето ръководство на  и е опънала партиен чадър над Иван Тотев, стана ясно от думите на Десислава Желязкова. Тя призова партийните си съратници да свалят доверие от кмета на Пловдив, а лидерът Бойко Борисов да чуе мнението на редовите честни членове. Вместо това в ранния следобед финансираните от пловдивския градоначалник местни медии разпространиха информация, че екс кметицата на Западен е “изключена от  за уронване престижа на партията и нейните лидери”. Тази сутрин Желязкова сподели, че все още е партиен член, но допусна евентуалното си отстраняване, заради даденото интервю. Ако бъда отстранена, ще означава, че това е политиката на партията и аз нямам място в нея, въпреки че съм един от учредителите в Пловдив, каза Десислава Желязкова.

Кметът Тотев успя да издейства изключването на опозиционерката, като насъска кучетата си в медийното пространство със заповед да я оплюят и превърнат във враг с партиен билет. Придоворните драскачи подготвиха наказателната акция с новина за мнима среща на червенокосата дама с най-яростния критик на Бойко Борисов и компания, пловдивчанина Николай Бареков. Последният прави опити да изгради собствен политически проект, вживявайки се в ролята на народен трибун и  разчитайки на традиционно късата българска памет за начина, по който доскоро обслужваше групировката . Така, свързвайки я с Бареков, медиите на Тотев формулираха аргумента, който от няколко месеца насам безотказно вдига кръвното на гръмовержеца Бойко. Разгневен и без да иска повече обяснения, той наредил на Изпълнителната комисия незабавно да изключи Десислава Желязкова. Развръзка едва ли е изненада за бившата кметица на Западен, дръзнала да громи публично пловдивската олигархия, тъй като самата тя сподели тази сутрин, че в ...... се действа по сталинския принцип „Няма човек, няма проблем”.





Гласувай:
3



1. georgimarinov - Опитах на няколко пъти да публикувам материала,
25.11.2013 11:39
но излизаше само заглавието! Тогава ми хрумна да премахна навсякъде името на партията довела държавата ни до просешка тояга и о чудо??? Материала бе допуснат до публикация!!! Това си е фашистка цензура без аналог! Сбогом blog.bg и тебе те продадоха на мутрите!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: georgimarinov
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1217592
Постинги: 505
Коментари: 859
Гласове: 845
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол