Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.12.2013 13:41 - Протестите в България са манипулирана телевизионна революция
Автор: georgimarinov Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1124 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Стряскащ филм разкри: Протестите в България са манипулирана телевизионна революция (видео) 15 декември 2013 / МАК / 2 коментара image

Обяснен е и механизмът, по който се увеличава бройката на протестиращите чрез наслагване на едни и същи кадри, един върху друг и така се получава усещане за масовост.

Скандалното филмче „Да разлаем кучетата“ – Мисия: София, разкри манипулативната технология на протестите в България от последните 5 месеца! Схемата е заимствана от книгата „Как да свалим правителство – 12 правила“ на американската авторка Адриана Хъфинтън.  протест фотошопКратко филмче със заглавие „Да разлаем кучетата“ – мисия София, разтърси интернет. В него с цифри, факти и картини се доказва, че протестите у нас само първите три дни са били спонтанни, след което веднага са яхнати от изгубилите изборите партии, или неполучилите искания резултат политици.  След третия ден веднага са се появили режисьорите, след тях и олигарсите, които да финансират продукцията. Да, продукцията, защото това е един сериал, който зрителите всяка вечер гледат и който умело се манипулира от три купени телевизии и се показва като чиста монета. А името му е телевизионна революция, която успешно е осъществена вече в други страни по света. Журналисти, които се намират в центъра на събитията разказват как до тях колеги от електронни медии предават на живо така, сякаш на площада има война и море от кръв. В същото време протестърите са около 1000, пият вода и се разхождат около парламента. Обяснен е и механизмът, по който се увеличава бройката на протестиращите чрез наслагване на едни и същи кадри, един върху друг и така се получава усещане за масовост. Когато пък има твърде малко хора, се снима протеста отвътре и се дебнат и най-малките стълкновения с полицията. Често такива стълкновения се поръчват предварително и срещу определена сума няколко души се хвърлят на бой, както беше с братята от дупнишко село. Добре е подчертано и внушението с цифрите. Освен с манипулирана картина, усещането за масовост се допълва от социологически изследвания. С думите се работи много внимателно. Ако протестират 1000 души, се казва хиляди. Колко хиляди – не се споменава. Услужливи социолози вадят проучвания, че 70 процента от анкетираните подкрепят протеста, но не казват кои са анкетираните. Дали не са тези на площада, или е направено както трябва в градове и села. Доказва се и платения протест с всички улични перформънси, ангажирането на артисти, музиканти, балетисти и всякакви професии, които изискват солиден хонорар. Показва се и от коя книга е взаимствана и точно копирана българската революция. Това е книгата „Как да свалим правителство – 12 правила“ от американската авторка Адриана Хъфинтън, участвала в кампанията на републиканците в САЩ. На снимката по-горе е показан фотошоп от масов протест във Венецуела. Открийте поне една разлика с българските протести от последните месеци… ако можете!!!



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: georgimarinov
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1216304
Постинги: 505
Коментари: 859
Гласове: 845
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол