Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.12.2013 18:18 - България гласува „против“ разкриването на израелските ядрени и химически оръжия и изпращането на инспектори на ООН в Израел
Автор: georgimarinov Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1498 Коментари: 0 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
България и още 50 държави-членки на ООН гласуваха „против“ резолюция за присъединяването на Израел към международния договор за неразпространение на ядрени оръжия 

image

Общо 51 държави-членки на ООН гласуваха „против“ допускането на инспектори на ООН в Израел и принуждаването на Израел да спази международното право, присъединявайки се към договора за неразпросранение на ядрени оръжия, което те от десетилетия насам отказват да сторят, както отказват да ратифицират конвенцията за химическите оръжия, която забранява използването им, тъй като е публична тайна, че израелците притежават такива оръжия. Последният път, когато ООН ги санкционира след като ги използваха при конфлита от 2009г. с Газа Израел показно бомбардира сградата на ООН в региона. 

Всъщност Израел е нарушил международното право цели 79пъти от създаването си през 1948г. до днес. Ако не броим незаконния военен удар срещу Сирия от тази година, с него стават 80 пъти. И то само официално.

Кой е „заплаха за мира“ ?

От десетилетия насам Израел трупа тонове ядрени и химически оръжия, но под зорката протекция на САЩ всичко това им е позволено, а ООН изглеждат безсилни да наложат международното право и над Израел. И този път българските и чуждите мас-медии „пропуснаха“ да отразят това ключово гласуване. Защото така ще фокусират вниманието на света над тоновете израелски ядрени и химически оръжия за масово унищожение, а не върху Иран, която има точно 0 бр. ядрени оръжия или над Сирия. Това е като пред теб да стои грамаден и кръвожаден ротвайлер и един пинчер и някой по 24ч. на ден да ти втълпява, че не трябва да те е страх от ротвайлера, а от малкия пинчер. Това е работата на масовите медии впрегнати на опашка да прикриват бруталността и ненаказаността на световния ционизъм.

Дългата ръка на ционизма дърпа ухото и на България image

Президента и външния министър на България се срещнаха с представители на петте най-могъщи еврейски организации в САЩ

Може би стана ясно какво са правили външния ни министър и президента Плевнелиев на срещата си с петте най-могъщи еврейски организации в САЩ: Получили са инструкции. Инструкции да не се отклоняват от курса на господарите САЩ и Израел и да потвърдят, че ще гласуват „против“ приемането на тази резолюция. А българските и световните медии решиха, че това въобще не е „интересно“ или пък „важно“, а всъщност е. Израел складира тонове оръжия за масово унищожение, забранени от международните конвенции, както и ядрен арсенал неподлежащ на контрола на ООН или който и да е друг. Факта, че „под строй“ целия ЕС и останалите държави-членки на ООН са гласували „против“ говори за силата на ционисткото лоби в ООН и доказва тезата, че ООН е изчерпана и безсилна да изпълнява задълженията, за които е създадена.





Гласувай:
7


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: georgimarinov
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1217659
Постинги: 505
Коментари: 859
Гласове: 845
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол