Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.01.2014 12:20 - Плевнелиев легитимира лъжите в Брюксел
Автор: georgimarinov Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2037 Коментари: 0 Гласове:
5




„Под каква форма ще участвате в евровота през май”, пита Румяна Коларова, която отговаря за връзките с гражданското общество на „Дондуков” 2

 

image 

Представител на президента Росен Плевнелиев се появи на пресконференцията на „Протестна мрежа” и „Ранобудните студенти” в Брюксел, пише„РЕПОРТЕР”.

Румяна Коларова, която е секретар на държавния глава в сферата на връзките с гражданското общество, попита представителите на протеста срещу българското правителство какви са бъдещите им цели. И „под каква форма ще участват в изборите за европейски парламент през месец май”.

С присъствието на Коларова се потвърди информацията на „РЕПОРТЕР” от вчера, че събитията в Брюксел са дирижирани от бизнесмена Иво Прокопиев чрез неговата марионетка Плевнелеив (виж карето).

„Така от „Дондуков” 2 официално легитимират лъжите, с които вече три дни хора от протеста заливат Европейския парламент”, заявиха политически анализатори през „РЕПОРТЕР”.

Те припомниха, че от „Протестна мрежа” и „Ранобудните студенти” не са провели информационна кампания за посещението си в Европарламента, което започна в понеделник и е съпътствано от кампания срещу институциите у нас.

„Тези хора съзнават, че неистините, които изричат, могат да покълнат в ЕС само, ако останат в Брюксел. Ако думите им стигнат до България, измамата на протестиращите веднага ще бъде разобличена”, бе коментарът на експертите.

В същото време походът в ЕП на недоволните от властта у нас продължи и вчера. В сграда „Атриум” те дадоха своята втора поред пресконференция.

Говорители бяха Жюстин Томс, Румен Стоев и Теодор Михайлов. В залата се явиха евродепутатите от Синята коалиция и НДСВ – Светослав Малинов и Станимир Илчев.

„В София има военно положение. За да се стигне до центъра на града трябва да се премине през няколко полицейско кордона”, обясни Томс.

„Искаме внимание. Не желаем ЕС да ни свърши работата, но ни трябва помощ от него, преди България да стане втора Украйна”, заявиха представителите на протеста. Те допълниха, че у нас „има масови арести на хора от митингите, без да бъдат повдигани обвинения”.

Тогава се намеси секретарят на Плевнелиев Румяна Коларова с въпроса за евровота.

Отговорът бе, че има вариант „Протестна мрежа” да издигне гражданска листа за изборите.

На питане от залата с какви пари са дошли в Брюксел се даде следното обяснение: „Нямаме никакви средства, но сами платихме всичко”.





Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: georgimarinov
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1218644
Постинги: 505
Коментари: 859
Гласове: 845
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол